Veggiewereld | Sledging Biscuits
Sledging Biscuits zijn dichte, knapperige koekjes met veel vet en zout. Ze zijn speciaal gemaakt om mensen in Antarctica in leven te houden.
Sledging Biscuits zijn dichte, knapperige koekjes met veel vet en zout. Ze zijn speciaal gemaakt om mensen in Antarctica in leven te houden.
15983
single,single-portfolio_page,postid-15983,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Sledging Biscuits

Recept:

 

Sledging Biscuits zijn dichte, knapperige koekjes met veel vet en zout. Ze zijn speciaal gemaakt om mensen in Antarctica in leven te houden. Bij het bakken van sledging biscuits hoeft u maar op één ding echt te letten. Ze mogen niet te gaar zijn, bak ze dus niet te lang. Ze horen eerder lichtgeel van kleur te blijven en niet donkerbruin zoals je zou verwachten.

 

*10 porties

 

Benodigdheden:

  • 150 g tarwemeel
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 30 g boter
  • 50 ml water

 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Zeef de bloem en bakpoeder samen in een mengkom, voeg dan het zout toe.
  3. Voeg de boter toe en wrijf de mix tussen je vingertoppen tot het op broodkruim gaat lijken.
  4. Langzaam het water er bij mengen en tot een kneedbare deegbal vormen.
  5. Alle droge ingrediënten moeten gelijkmatig worden opgenomen, het deeg mag niet gaan kleven.
  6. Gooi wat bloem op een glad oppervlak en rol het deeg uit tot het 2 cm dik is.
  7. Leg het deeg in een licht ingevette bakplaat.
  8. Versnijd het deeg in vierkantjes van 5 cm.
  9. Prik in elke vierkantje met een vork.
  10. Bak in de oven gedurende 15 minuten of tot het deeg goudbruin is.
  11. Haal uit de oven en leg op een rek om af te koelen.
Werelddeel:
antarctica, nagerechten
Tags
Antarctica, koekjes, Sledging Biscuits, vet, zout