Veggiewereld | Pappadums met koriander en munt chutney
Probeer onze vegetarische recepten van over de hele wereld! Vegetarisme bestaat al sinds de tijd van de oude Grieken. Ondertussen heeft het zich wereldwijd verspreid. Vind hier vegetarische recepten afkomstig van onze hele planeet.
Probeer onze vegetarische recepten van over de hele wereld! Vegetarisme bestaat al sinds de tijd van de oude Grieken. Ondertussen heeft het zich wereldwijd verspreid. Vind hier vegetarische recepten afkomstig van onze hele planeet.
15994
single,single-portfolio_page,postid-15994,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Pappadums met koriander en munt chutney

Recept:

 

*12 porties

 

Benodigdheden:

  • 1 pakje papadums
  • 1 ui
  • 1 cm verse gemberwortel
  • 100 gr. verse koriander
  • 2 groene spaanse pepers
  • 40 gr. verse munt
  • 1 dl. yoghurt
  • 2 tl. suiker
  • zout

 

Bereiding:

  1. Schil de gemberwortel.
  2. Ontdoe de pepers van de zaadjes.
  3. Meng alles in een foodprocessor tot een saus.
  4. Frituur de papadums in een laagje olie in de wok en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  5. Geef de chutney bij de papadums.
Werelddeel:
bijgerechten, oceanië, voorgerechten
Tags
chutney, gember, yoghurt