Veggiewereld | Haagse bluf is een Nederlands nagerecht.
Haagse bluf is een Nederlands nagerecht.
Haagse bluf is een Nederlands nagerecht.
16303
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16303,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Haagse Bluf

Recept:

 

Haagse bluf is een Nederlands nagerecht. De naam is een verwijzing naar het air dat de bewoners van Den Haag zouden aannemen. Het lijkt heel wat, maar in feite is het grotendeels lucht. 

 

*4 porties

 

Benodigdheden:

  • 2 eieren
  • 100 à 150 gram poedersuiker
  • 20 cl bessensap
  • rode vruchten
  • lange vingers

 

Bereiding:

  1. Eiwitten van twee eieren in een vetvrije kom stijf kloppen met 100 à 150 gram poedersuiker.
  2. Bessensap toevoegen.
  3. Serveren op een beschuit of op glazen schaaltje of in een ruim glas.
  4. Decoreer met de rode vruchten en eventueel lange vingers.
Werelddeel:
europa, nagerechten
Tags
bessensap, dessert, Nederland