Veggiewereld | Boston brood
Probeer onze vegetarische recepten van over de hele wereld! Vegetarisme bestaat al sinds de tijd van de oude Grieken. Ondertussen heeft het zich wereldwijd verspreid. Vind hier vegetarische recepten afkomstig van onze hele planeet.
Probeer onze vegetarische recepten van over de hele wereld! Vegetarisme bestaat al sinds de tijd van de oude Grieken. Ondertussen heeft het zich wereldwijd verspreid. Vind hier vegetarische recepten afkomstig van onze hele planeet.
16142
single,single-portfolio_page,postid-16142,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Boston brood

Recept:

 

Dit klassiek broodrecept komt rechtstreeks uit Australië. Het is gemakkelijk te maken, en een erg leuke manier om je restjes aardappelpuree te gebruiken. 

 

*2 porties

 

Benodigdheden:

  • 220 gr suiker
  • 100 gr aardappelpuree
  • 155 gr rozijnen
  • 250 gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 tl kaneel
  • 250 ml melk
  • glazuur (optioneel)

 

Bereiding:

  1. Meng de suiker en aardappelpuree in een kom en voeg de rozijnen toe.
  2. Zeef de bloem en kaneel
  3. Voeg afwisselend de bloem met kaneel en dan weer wat melk toe aan het aardappelmengsel.
  4. Giet het mengsel in een cakevorm en bak in een voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 40-50 minuten.
  5. Laat afkoelen en als je wilt werk je af met glazuur.
Werelddeel:
bijgerechten, oceanië
Tags
aardappelpuree, Australië, brood, rozijnen