Veggiewereld | Portfolio Tags yoghurt
Probeer onze vegetarische recepten van over de hele wereld! Vegetarisme bestaat al sinds de tijd van de oude Grieken. Ondertussen heeft het zich wereldwijd verspreid. Vind hier vegetarische recepten afkomstig van onze hele planeet.
Probeer onze vegetarische recepten van over de hele wereld! Vegetarisme bestaat al sinds de tijd van de oude Grieken. Ondertussen heeft het zich wereldwijd verspreid. Vind hier vegetarische recepten afkomstig van onze hele planeet.
165
archive,tax-portfolio_tag,term-yoghurt,term-165,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Archief

02 sep alu kurma turcar

  Veel hindoes zijn vegetariër, daarom vind je in de Indiase keuken volop heerlijke vegetarische gerechten. Indiase gerechten, en vooral de curry’s, zijn dan ook ideaal om op tafel te zetten als je gasten hebt. Allen zullen onder de indruk zijn van onderstaande aardappelcurry.   *4 porties   Benodigdheden: 500 gram vastkokende...

Lees meer

02 sep Aviyal

  Aviyal is een Indiase groentencurry met kokos yoghurtsaus.   *4 porties   Benodigdheden: 1 kleine bloemkool, in stukken gesneden 300 gram jonge worteltjes in stukken van 2 cm 200 gram sperziebonen, afgehaald en in stukken van 3 cm gesneden 3 kleine groene pepers, fijngehakt 2 el olie 1/2 tl kurkuma 1 tl gemalen komijn 2 tl...

Lees meer

12 mei Raita met komkommer en munt

  In de regel bestaat een Indiase maaltijd uit allerlei aparte gerechten, die tegelijk op tafel verschijnen. Zo kan iedereen alles proeven in volgorde van eigen voorkeur en zo veel of weinig als je zelf wil. Wat nooit ontbreekt bij een Indiase maaltijd is raita. Raita geldt...

Lees meer

08 mei Pappadums met koriander en munt chutney

  *12 porties   Benodigdheden: 1 pakje papadums 1 ui 1 cm verse gemberwortel 100 gr. verse koriander 2 groene spaanse pepers 40 gr. verse munt 1 dl. yoghurt 2 tl. suiker zout   Bereiding: Schil de gemberwortel. Ontdoe de pepers van de zaadjes. Meng alles in een foodprocessor tot een saus. Frituur de papadums in een laagje olie in de wok en...

Lees meer

07 mei Tarator

  Tarator is een Bulgaarse yoghurtsoep die koud wordt gegeten. Heel lekker en fris in de zomer.   *4 porties   Benodigdheden: 1/2 komkommer 1/2 liter yoghurt 4 el fijngehakte walnoten 4 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie zout naar smaak 1 dl water 1 el verse dille   Bereiding: Was en schil de komkommer en...

Lees meer

06 mei Pão de Queijo

Pão de Queijo is een typisch Braziliaans gerecht. Het zijn kleine gebakken deegbolletjes met een lichte kaassmaak...

Lees meer